Pakawi Park

Pakawi Park

Korting abonnement zoo!

In het kader van 100 jaar Gezinsbond geven wij onze leden een korting van € 20,00 per gezin op een abonnement van het Pakawi Park. Deze korting komt bovenop de 30% korting als inwoner van Olmen. Hierdoor kan een gezin met alle kinderen een jaar lang naar de zoo voor € 120,00. Een koppel -60 jaar betaalt € 85 en een koppel +60 betaalt € 71,00. (Raadpleeg de website van Pakawi Park voor recente basistarieven, zonder de korting van €20,00)

Bovendien geniet men met een abonnement van de zoo ook van extra kortingen tot 50% bij Bobbejaanland, Bokrijk, Plopsa, Monde Sauvage, Technopolis, Zilvermeer enz…

De € 20,00 korting van onze afdeling kan men bekomen op ons secretariaat of tijdens “Op de koffie bij de Bond” in de Pastorij op vertoon van het abonnement.
Men mag ook het bewijs van betaling doormailen naar info.

Deze korting kan bekomen worden door al de leden 2021 afdeling Olmen die in 2021 een abonnement gekocht hebben.

Gezinsdag in het Pakawi Park

Ter gelegenheid van 100 jaar Gezinsbond nodigen wij onze leden op 10 oktober uit in het Pakawi Park. Bovenop het uitzonderlijk inkomtarief (€ 15,00 per persoon) krijgen de gezinnen van afdeling Olmen die geen abonnement hebben van ons een extra korting van  € 20,00 per gezin. Deze korting bekom je aan onze gezinsbondstand in het park. Wij zorgen voor extra animatie waar ook de ouders plezier aan beleven.

Gezinsbelletje

Gezinsbelletje

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.