Bubbelwandeling Boskapel

Plan van wandeling

Een winterwandeling met het gezin of uw bubbel is zeer ontspannend. Wij koppelen er voor de geïnteresseerden een fotozoektocht aan vast. De wandelroute volgt de knooppunten zoals aangeduid op deze bijlage en is ongeveer 7 km lang.

Bezorg ons de volgorde van de foto's zoals je ze tegenkomt op de wandeling. Er is een alternatieve route indien je met buggy of rolstoel wil deelnemen.

Knooppunten: 77 (begin Polderstraat),79,75,76,87,5,86,85,81,81,80,4,79,77. Alternatieve route: vanaf knooppunt 79 volg je richting 75 maar in plaats van links af te slaan blijf je de weg (Polderstraat) evenwijdig met het kanaal volgen richting Bosstraat. Aan de Bosstraat sla je rechtsaf richting Zoo en vanaf daar zit je terug op de wandelroute (stap de brug van Gervoort over richting knooppunt 87)

De foto's vind je terug in deze bijlage (klein bestand: 444kB). Van de zes foto's met een "bis nr." liggen er drie op de normale route en drie op de alternatieve route, aan jullie om de juiste te kiezen.  Drie foto's met een "bis nr" heb je dus niet nodig.

Als je de foto's niet kunt afdrukken of meenemen op je gsm kan je een afdruk bekomen in het boekenwinkeltje "De Pershoek" in de Veldstraat. De begeleidende brief kan je lezen door hier te klikken.
Zet de nummers van de foto's in de juiste volgorde en bezorg de antwoorden via deze link of op het contactadres Kerkhofstraat 52 ten laatste op 30 april 2021.
Deelname is gratis.

Het gezin (lid in afdeling Olmen) dat deelneemt aan de wandeling en een oplossing bezorgt ontvangt een waardebon van € 5,00. Tussen de juiste inzendingen (ook van niet-leden) trekken we een winnaar uit voor een gratis lidmaatschap 2022.

Gezinsbelletje

Gezinsbelletje

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.